Hybris på AWxHM

Så, de lyckade igen få mig hooked och gav mig ha-begär så att jag knappt kunde sitta stilla när jag mellan varven tryckte på F5 och hoppades att jag skulle komma in på webshoppen innan allt var slutsålt. HM's samarbete med Alexander Wang pratar jag om förstås.

Jag kan den här processen vid det här laget. Har man tur så kommer man in direkt när de öppnar kollektionen. Den turen har jag inte haft de senaste gångerna och den här gången försökte jag inte ens. De öppnade ju klockan elva, men då öppnar Indigo för lunch också. Jag försökte första gången ungefär 40 minuter efter lanseringen och då var det många andra som försökte också. Ungefär 1,5 h senare kom jag in och fick ner yogamattan i köpkorgen. Yeej! Men boxningshandskarna var tyvärr slut. Som viktig regel när man shoppar hm-samarbeten är att man måste direkt till kassan och checka ut för det finns risk att varan hinner bli slutsåld om man väntar för länge.
En liten tid efteråt kom jag in igen (jag blev utkickad ganska hastigt efter yoga-mattan). Det var inte många plagg kvar så jag plockade allt jag hittade som jag var lite intresserad av och checkade ut igen. Med strategin: jag plockar åt mig det jag får så sorterar jag bort sen. Helt sinneslöst alltså.

Jag tänker inte behålla allt jag beställt, jag är ganska bra på att skicka tillbaka saker jag absolut inte vill ha så det är jag inte orolig över. Det har ju till och med hänt att jag skickat tillbaka allt - även om det passade bra. Fast medger att det kan bli svårt den här gången.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar