Mamsen och pappsen på besök och veckan som gått

Det som hänt är att mamma och pappa var hit i veckan och det var jättekul! De hjälpte till att tvätta alla fönster (och speglar) i huset. Jag hade nog tääänkt göra det, men jag ärligt talat så är jag osäker om jag faktiskt skulle ha fått tummen ur att göra det själv. Med de här super-resurserna så var vi klara redan kvart över elva på förmiddagen. Vi belönade oss med god lunch ute på Smakbyn och sen lite shopping.

 Egentliga planen för helgen var att vi (jag, Jane och Kim) skulle åka till Tammerfors och träffa en person inför instruktörsutbildningen jag och Jane går. Tyvärr blev mötet inställt i sista stund. Det som var positivt med det är att det blev en bra helg hemma med fina renoveringsresultat och idag  tog jag mig också till gymmet för ett riktigt skönt styrkepass. Mer om det sen.

Sist av alla kanske så har vi också börjat se Orange is the new black. Det är en stor konkurrent till min blogg om vi säger som så. Vi började se säsong 2 igår.. den började lite tråkigt tycker jag. Blir det bättre? Snälla sig att det blir det? 1. Ny blomma 2.På väg till gymmet 3. Samsam hjälper till att städa ut sommaren i trädgården. 4. Resultat av helgens renovering.

Världens bästa!

3 kommentarer:

  1. Vi har sett hela Orange is the New black och säsong två är mera fartfylld. Den blir bra och slutet är oväntat. Fortsätt att se. Jag väntar på säsong 3.

    SvaraRadera
  2. okej! tack Ann! ska hälsa det vidare åt Kim. Det är han som tvivlar mest. Vi har sett 2 avsnitt av säsong 2 nu och det måste börja hända nåt snart tycker vi. Men jag ska hålla ut åtminstone. ;)

    SvaraRadera
  3. Väntar också på säsong 3. Tyckte också säsong 2 var lite seg men det blev nog bättre efter mitten/mot slutet. Mådde så himla dåligt efter sista avsnittet i säsong 1. Det överraskade mig totalt och jag kände mig helt nere länge efter det. Alltså när hon ställdes så mot väggen och bara måste göra det hon måste... Usch! Men det blir bättre. :) Vi plöjde också igenom alla avsnitt efter varandra. Genast då barnen somnade kom Netflix på och vi hann med 2-3 avsnitt per kväll innan vi kände att vi måste sova pga jobben... ;)

    SvaraRadera