att ta mammaledigt från Bodycombat

Plopp! Den börjar verkligen synas nu. Kul! Jag tyckte verkligen inte att första delen av graviditeten var speciellt rolig när det inte syndes alls. Det enda som syndes var allt annat som växte. Inte för att jag hade stora problem med det precis - men mycket roligare när det syns. När man läser runt lite så står det att andra trimestern är den trevligaste tiden under graviditeten och där måste jag verkligen hålla med. Inte för att jag upplevt tredje ännu - men det är inte så svårt att fatta att den kan bli jobbig.

Igår hade jag och Kicki premiär på nya Bodycombat-releasen. Jättekul som vanligt! Inga egentliga missar i koreografin hade vi heller (det är ju alltid nervöst när ett nytt program  ska in i hjärnan). Jag hade känt mig lite skör i kroppen på söndag när vi hade genrep men igår kändes allt bra! Förutom att lillhen i magen låg och tryckte på urinblåsan från minut 1.
Jag har iallafall bestämt att jag kör mitt sista bodycombatpass på onsdag tillsammans med Kicki. Att instruera själv känns inte längre aktuellt eftersom jag tycker min kropp är lite opålitlig. Och vad är nu bättre än att sluta på topp! Efter ett roligt teampass med bästa BC-kollegan och en ny release!


För dagboken kan jag säga att hösten kom till Åland igår. Det var ett stort åskväder här. Första gången jag har upplevt (vad jag minns) att fönster har skakat när det åskar. Jag har hört om elkontakter i väggen som flygit ut hos folk, modem och datorer slogs ut osv.  Personligen körde jag min premiär-frysning på cykeln,  så idag blir det minsann vinterjacka, mössa och vantar på! Hellre för varmt än för kallt!
Matchar en tisdag med skitväder med glada kläder! Ha en bra dag pussgurkor!


2 kommentarer:

 1. Vilken fin mage du har! :D
  Jag kände mig som rundast och goast och finast under andra trimestern mot den tredje började det bli svårt att gå normal takt och heffaklumpsfaktorn var ett faktum. ;)
  Hösten anlände hit upp också igår. +2C visade termometer i morse klockan 8...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Liza! :) Jo, det är säkert lättast att känna sig fin när man bara har en liten söt mage. Sen när den blir jättestor så blir känslan en annan. Men det är väl så processen ska gå till. :)
   Såg att ni fick snö igår. :( Jag hade is på cykelsadeln imorse.. det svänger snabbt!

   Radera