Höst! Med känsla för nystart!Jamen tjena! En till outfit-bild! Jag tror det är hösten. Det är lite spännande att gräva i garderoben igen när det går att använda alla kläder. Inte bara små plagg som gör att man svettas minimalt. (Min garderob är alldeles för svag på det området.)

Idag failade jag totalt när jag hade tänkt ta ett gympass före jobbet. Tänkte att nu var det dags. Men så vaknade jag med täppt näsa och kände mig förkyld så jag ändrade mina planer. Min sambo har haft en dunderförkylning så jag går väl i smyg och väntar på att jag också ska drabbas. Gissa om jag ångrade mig sen när jag och en kollega var de första som parkerade bilen på jobbet och kollegan stegade iväg mot gymmet och jag gick in till jobbet. Vilket nederlag. Speciellt när den friska höstluften slog emot kinden och jag inte alls kände av förkylningen längre. Nåja, det kommer väl nya morgnar och nya chanser.

Annars så har jag en ny chans ikväll när Mariehamns taekwondoklubb kör igång med höstens träningar! Det ni - känns nästan som att börja skolan efter sommarlov.

2 kommentarer:

  1. Ja, visst är det kul att kunna ha på sig långärmat igen. Vilket långt, fint hår du har förresten!

    SvaraRadera
  2. Så är det! Skönt med stickade sockor och varma koftor också! :) Tack, mitt hår är långt och vissa dagar fint också. ;) Kram!

    SvaraRadera