Morgonyoga

En vecka efter Nike Blast.
Jag tror jag håller på landar nu. Kände mig  tom förra veckan, som att det hade runnit över av intryck och inspiration så jag visste inte ens var jag skulle börja jobba med allt nytt. Att jag bara stannat med munnen gapandes. Kände ingen motivation till att träna utan istället åkte jag och köpte glass (den här btw.. mmmmm).
Igår fick jag däremot en ny liten kick. Gick in på gymmets bokningssida och bokade in mig på pass jag inte brukar gå på. Kände att lusten för att göra något är tillbaka. Jag älskar den kicken! Steg upp utan besvär imorse och tog en sväng via gymmet före jobbet.

Idag kom nämligen passet som jag väntat i över en månad på. Yoga klockan 7:00 på måndagmorgon. Och kan inte säga annat än att det var väldigt skönt att börja arbetsveckan med att lyssna på instruktör Tabitas lugna röst när hon uppmanade oss att känna efter hur vår kropp mår, hur vi ska acceptera den enda kropp vi någonsin kommer att ha, känna andetagen susa igenom varje kroppsdel och ibland våga ta ut rörelsen lite extra. Sjunka in, sträck ut och slappna av. Även om jag gillar de tuffa positionerna i yoga så kunde jag känna mig lite frustrerad att vi måste locka fram mjölksyran när vi nu hade det så skönt för en sekund sen. Hehe...


Dagens bästa pose som enligt Tabita var uppiggande som en kopp kaffe. Jo tack, den fick upp pulsen!


Andra bra saker som hänt:
* grundmålade första rummet på nedre våningen i helgen. Jag älskar det snabba resultatet man får se av målning.
* jag och Sandra tog en roadtrip till Ikea igår. Berikande för själen med kvalitetstid med fina damen och sen är det ju roligt att shoppa viktiga saker till hemmet.

2 kommentarer:

 1. Ibland är det bra med glasspauser! :) Och yogapauser. Kan ibland tycka det skulle vara kul med enbart yoga-timmar här också på gymmet men än så länge får jag "nöja" (är mer än nöjd nog) mig med Bodybalance-timmarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag var så glad när det äntligen kom ett yoga-pass på morgonen för jag orkar/har inte tid att ta mig till gymmet på kvällarna för yoga. Sen tycker jag nog att Bodybalance ändå innehåller så mycket yoga att det duger också. Det är ett bra pass!
   Jo, glasspauser behövs. Hade ett sånt stort godissug i helgen så det var bara att kapitulera. :) Det gick om sen efter ett par stora portioner glass! ;)

   Radera