Nya glasögon från Favoptic

Jag har lääänge gått och funderat på att uppdatera mig från 00-talet till 01-talet när det kommer till glasögon men i vissa fall tar det länge från tanke till handling. Men nu ser ni!

Jag tröttnade på tam service hos lokala glasögonbutiken. Kalla mig gammalmodig, men tycker inte det är mitt jobb som kund att gå fram och slita i försäljaren och skrika "jag vill handla glasögon - är du intresserad av att sälja nåt?!?" Istället för att gå runt och reta upp mig på det så tänkte jag om. Kom på att jag att har jag klarat av att köpa ett helt kök via internet så då kan ju inte ett par glasögon vara så svårt att få hemskickat.

Favoptic har en fina bågar till riktigt plånboksvänliga priser. Det är busenkelt att beställa hem provbågar. Gillar du bågarna så är det bara att fylla i ett litet beställningsformulär på nätet, pricka i på provbågarna var dina pupiller  är, skicka med ett recept från optikern och så dyker glasögonen upp inom 2 veckor.

Igår kom mina nya brillor i ett litet paket på posten. Ett par i modellen Caserta (brun). De åkte på direkt och satt perfekt på nosen! Behövde ingen justering what so ever!

JAG fullkomligt ÄLSKAR WEBSHOPPING! haha!

4 kommentarer:

 1. Jättesnygga! Två tummar upp.

  SvaraRadera
 2. Fina, och passar dig perfekt! Gillar t-skjortan också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen vem älskar inte Randy! ;) Tack!

   Radera