Kycklingsallad med hallondressing


Det blir inte alltid gamla recept eller grillkorv i det här hushållet utan idag testade jag ett nytt recept från majnumret av Fitness Lifestyle - även numret som gjort sig känd som numret som aldrig såldes på Åland. Som tur hittade andra Jenny på annan ort och jag fick låna den.
Penslade kycklingarna med en röra med olivolja, vitlök salt och peppar och gjorde en sallad på spenat och ruccola bland annat och pyntade med riven morot och fetaost. Dekorerade det hela med en dressing gjord på 2 dl hallon, 1 msk dijonsenap, 2 msk rapsolja, 1 msk honung, 1 tsk rödvinsvinäger som jag lät koka upp och svalna. Enkelt och gott. Lite ny smak - men jag gillade det. Kim åt också med god aptit, vilket inte jag var helt säker på att han skulle göra.

Annars så har jag idag solat, haft ett födelsedagsbarn på besök, handlat mat och hostat.

1 kommentar:

  1. Låter intressant med hallondressing! Måste testas! :)

    SvaraRadera