Uppdateringen

Igår var det dags för poledancing igen! Halva kursen är förbi nu - bara 3 träningar kvar. Det börjar bli mer och mer svettigt. Smärtan ökar också! Igår klättrade vi upp till taket. Det gör man genom att låsa fast benen och sen med benstyrkan lyfta sig upp. Eller det är väl så det ska gå till - klena nybörjare försöker dra sig upp med armstyrka istället. Det funkar - men hela grejen att det ska se lätt och graciöst ut förvinner ju lite. Jag försökte påminna mina kurskompisar att vi ska ju se sexiga ut också. haha! ojoj..

Det ser också ut som att jag kanske måste skaffa mig sånadär småbyxor att träna i. Hade lite hoppats på att inte behöva men igår var mina gröna nike-shorts för långa. Småbyxorna har man för att få bättre grepp. Tyg är av ondo när man försöker hålla sig kvar på stången. Det kaanske blir fortsättningskurs senare också och då kan det vara bra att ha.

Annars hostar jag ännu - vågade inte köra bodycombat igårkväll för risken att jag skulle stå där och harkla och hosta i mikrofonen var för hög. Hostan är inte så farlig - sålänge jag håller mig lugn. Skratt eller hög puls är att undvika helt enkelt.


Annat viktigt som ni bör hålla reda på är att jag nuförtiden orkar 2½ chins i gången! Yee!  Ska snart ner i gymmet och testa igen! Övning ger träning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar