walk the wall

Det var morgonfys med taekwondoklubben idag igen. Vi var bara tre personer (svårt att få folk samlat klockan sju för tung träning.. underligt det där). Bra jobbade vi iallafall!

Lite crossfit-inspirerat blev det idag. Värmde först upp med en cirkel med funktionella övningar som hinduarmpressar, hindu-utfall och overhead squat med pinne. Jobbade bara i 20 sek och vi hann med ca 2,5 varv.
Därefter "huvudnumret". Efter att Linda lagt upp en crossfitvideo på sin facebook-sida har jag haft i planer att lägga in wall walks i programmet. Bara för att det är otroligt utmanande och häftigt.

Inspirerad av videon nedanför så  gjorde vi 5 "väggklättringar", 10 boxjumps och sen hade vi stänger med vikter som vi gjorde 10 power clean med..  5 varv var målet eller 10 minuter. Vi hann nästan 5 varv.

Nu var inte tekniken på något sätt perfekt i våra väggklättringar men roligt och utmanande var det. Och tungt! Jisses. Vi hatade dom redan efter 3 minuter tror jag.

Sen gjorde vi ännu en avslutande cirkel med spiderman pushups, utfallshopp och dips.

Min överkropp börjar känna sig lite mör nu. Tur att det bara är ett litet Bodycombatpass ikväll då. haha - nämen skämt åsido. Det är bendag imorgon. Skönt!2 kommentarer:

 1. Ou mai gaad. Får nog träna hårt bara för att klara av den där träningen. ;)
  But totally doable. Yes, yes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, säkert doable om man övar. Mycket. :) Kan ju säga att våra väggklättringar så ju inte sådär korrekta ut - Det krävs mycket mod att våga gå så långt att magen slår i väggen. :)

   Radera