Bodycombatkvartal 55

Har just kommit hem från Stockholm efter att ha spenderat helgen där. Sitter med lilla kissemissen i famnen och försöker få honom att hållas bort från tangentbordet. Har flyt nu - så schhh!

Bodycombatkvartal imorse på Sats Hötorget med Fredrik Andersson. Ett riktigt bra kvartal. Fredrik sa att hans mål var att alla skulle gå ut därifrån med ett leende på läpparna och .. ja, det gjorde jag åtminstone.
Vi delades först in i 4 grupper och varje grupp fick varsin teknik ur releasen som vi skulle träna extra på. Sen gick alla grupper igenom de olika övningarna. Fredrik coachade och gav tips under tiden. Nödvändigt och vettigt.
Sen lagom varma så körde vi igenom releasen. Mitt första intryck är att det är en rolig release. Roliga kombon och bra intensitet.Rolig uppvärmning, låt två är igen en riktig killer,   muay thaien är gräsligt pulshöjande och styrkan var en riktig utmanare idag. Det finns några ställen som behöver övas och pluggas extra innan premiär för att man som instruktör kan stå kvar med hedern i behåll! Bra - utmaningar vill vi ha!

Det kommer att bli en hård combatvår! Yeah!

1 kommentar: