Stå och äta frukost kanske

Jag har inga problem att stiga upp de morgnar jag ska till gymmet och träna. Funkar helt ok att stiga upp klockan sex. Problemet kommer ungefär 50 minuter senare då jag ska sätta på mig ytterplaggen och gå ut genom dörren. Det är som att tröttheten kommer och slår mig med en hammare hårt i huvudet! Och ångest och frågor till mig själv hur jag ska orka ta mig till gymmet och ojojoj vad allt blir tungt.

Det är för att jag sitter alldeles för länge och äter frukost. Kanske läser nån tidning eller så somnar jag bort med blicken. Om jag stod och åt frukost kanske vi kan komma förbi det där?

Idag tränade jag rygg och mage främst. Jag misshandlade ryggen på bygget igår med att stå i en massa krokiga ställningar hela tiden, så jag kände att rygg och mage behövde tas hand om idag.
Det var en tjej som ockuperade chins-maskinen imorse så jag hann trötta ut musklerna innan jag fick träna på mina pullups. Jag brukar annars starta där, vilket gjorde en stor skillnad noterade jag idag. Jag orkade nästan ingenting - vilket var lite av en besvikelse. Jag nötte då på en stund ändå och hoppas på bättre resultat nästa gång.

Överlag var inte passet nån riktigt höjdare - det var kort och jag hann inte med så mycket för jag kom så sent till gymmet. Det som var positivt är att jag är mer taggad att ta i mera nästa gång!
4 kommentarer:

 1. Du ska köpa nästa Fitness magazin där har de två 30 minuters program som passar bra för december månad när folk inte har tid att träna. Passar säkert på morgnarna oxå. Ät frukosten snabbare så cyklar du så kroppen inte hinner somna påväg till gymmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ann- vad tror du om mig egentligen? klart jag har haffat FM! :D
   Jo, jag veet nog vad man ska göra.. men gör det inte. :P

   Radera
 2. Hmm. Okej. Har alltid undrat/varit imponerad över det där med att du hinner/orkar/ids blogga innan morgonträningen. Jag gör min morgon-tränings-smoothie halvklar kvällen innan. Sen bara har jag i havregryn och mixar på morgonen. Sen dricker jag den stående. Klär på mig färdigplanerade träningskläder, tar min färdigpackade väska och går. Allt detta får ta max 20 min. Allt för att undvika stunder för eftertanke. Så får jag sova lite längre också. Men jag går upp 05.20 och börjar träna kl.06.30 isf. Fast. Det är lite oskön morgon. Trött hinner jag bli på tåget. Det är ett problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, jag brukar blogga på samma gång jag äter frukost. Men nuförtiden undviker jag att sätta mig framför datorn för att försöka minska tiden. Det är megafail för jag sitter ju med telefon och spanar istället. ;)
   Men jag gillar en mjukstart på morgonen. Däremot brukar jag nog förebereda så mycket som möjligt på morgonen.. men det har jag också slutat med. Suck. Nå - konsekvensen är att jag kommer typ 10 minuter senare till gymmet.. så det är inte så farligt. :D

   Radera