Summer Jam


Det jammades på i Mariehamn igårkväll och fortsätter väl idag om jag inte har helt fel. Vi gick förbi Summer Jam-scnene en sväng igår före vi inkvarterade på Dinos uteservering.
Det var en DJ som spelade och en liten hög med folk dansade och tjoade framför scenen. Inte så mycket folk var det, men de som var där såg ut att ha det trevligt.
Sen steg en modig liten kille från Stockholm upp och sjöng rnb/pop som han sa. Med tanke på rösten och så var han inte gammal. Kanske 15?  Vi hade lite svårt med att han sjöng texter som "when we were young". Borde inte "when we grow up" vara mera passande kanske? *tipsar*

Vi gick vidare till Dinos och då blev jag glad. Trubaduren Kitto var på plats. Vet inte mycket om henne än att hon var här ifjol och spelade också och hon är så grym. Australienska är hon och hennes röst låter som Curt Cobains. Vi hade allså lämnat Summer Jam där vi lyssnade på en kille som lät som en tjej till att flytta oss till Dinos där vi lyssnade på en kvinna som lät som en karl. bra så!

Kitto är en av de bästa trubadurerna jag har hört. Helt galet bra rockröst. Sen har hon dessutom lika imponerande biceps som sångröst så hon duger att se på också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar