Midsommarinlägget


Jag bör skämmas över uppdateringen påstår syrran. Hon har väl rätt antar jag. Ärligt talat så instagrammar jag och spelar rumble för hela slanten så bloggen hinns ju inte med. Plus att schemat inte alls handlat om att hållas inomhus framför en dator. Jag har fått mer frisk luft i helgen än vad jag fått på hela året hittills tror jag...

Jag är hemma med mamma och pappa och ska börja gnaga av min första semestervecka nu på måndag. Helgen har gått åt festligheter med både släkt och vänner och jag har haft en svinbra midsommarhelg. Vädret har dessutom varit helt fantastiskt vilket i sin tur resulterat i att min näsa är knallröd. På Åland regnade det, så skönt att jag lyckats dra till ett ställe med toppenväder!

Inledde semesterträningen i morse och var ut på en skön 5 kilometers länk med pappa. Jag var på fest igår, men var chaufför, så det var väldigt trevligt att kunna träna efter en riktigt bra fest. Inte varje gång det händer kan jag ju säga.

Hoppas ni har haft en trevlig midssommarhelg också! Kram marklars, ska nog uppdatera snart igen! Promise!

2 kommentarer:

  1. Fast det ska nämnas att det var toppenväder på Åland på midsommarafton! Svettigt värre till sena kvällen! Igår regnade bort men det var mysigt det med. :)

    SvaraRadera
  2. Det tar jag som ett löfte ;)!

    SvaraRadera