Morgonlänken då?

Just det! Jag och andra Jenny var ut och plågade oss imorse. Det var tungt. Benen var tunga och stela och vi gnällde oss igenom hela alltihop. Det måste bara betyda att det kommer att kännas bättre nästa gång. Eller?

Vi sprang 4,58 kilometer på 31 minuter och 12 sekunder.

gissa stället

Här var vi och fotograferade igår. Vi fick till riktigt fina foton måste jag säga. Nå, kan ni ert Åland? What's the place? som dom säger i Amerika.

Modellkarriären







Händer är de nya benen...


Jag ska få stå framför kameran igen! Roligt. Jag Tessi och Valle e på väg på äventyr. Fasikens fint väder. Vi ska till ett coolt ställe och fota. Förhoppningsvis får vi till några bra resultat.

fina bloggar

  När det kommer till tävlingen vackra bloggar så är nog Frida Fahrman högt i kurs enligt mig. Hon levererar alltid fina bilder i sina inlägg. Att hon dessutom har tillbringat våren i Paris har ju inte gjort bloggen mindre intressant. Sen skulle jag förstås också ha hennes garderob...

Beauty rush

Lycka är små leveranser från New York. Agent andra Jenny gjorde sin plikt i helgen och införskaffade åt mig nödvändigheter. Victorias Secret - en av de triljoner orsaker varför man ska besöka USA.

morgonlänk med Underbara Clara

Jag gjorde som Peppe och sprang med Underbara Claras sommarprat i örat. Vad fröken Peppe glömde säga var att Clara började med att prata om när hennes mamma gick bort i bröstcancer. Hata cancer.Att vara ut och springa och storböla på samma gång är inte en bra idé, så jag fick anstränga mig och tvinga tillbaka tårarna. Ja, sen sprang jag där ingen såg mig också som tur var.
Fast som tur behövde jag bara vänta några minuter innan Clara fick mig att skratta när hon berättade om sin morfar och hans sett att se på hennes blogg.
Hon är så klok den kvinnan. Clara. Hon sa så många fina saker. Hennes sommarprat var precis så bra som jag hade förväntat mig.


Jag sprang utan att tänka på hur snabbt eller långt. Enda kravet var att jag skulle lyssna på hela sommarpratet. Passade förövrigt utmärkt med det strålande väder som råder.

6,12 kilometer på 41 minuter och 2 sekunder.

mozzarella me up!

Jag gjorde ett gott kvällsmål åt mig förra veckan. Mozzarella, tomat, basilika och vindruvor. Toppat med ekologisk olivolja. Svingott. Ibland bara hittar man dedär perfekta ingredienserna i kylskåpet. It just happens! Som triss! Jag kommer inte att vara lika tursam ikväll tror jag. Fast jag har fetaost.. med det kommer man långt. mmm...
Oj vad två timmar taekwondoträning kan göra en hungrig.

Cablunch





Vi njuter av sommarÅland och åker cab till ÅSS och steker oss på terassen. Bliavundsjuk.nu.

sista tisdagen

..före semestern. Det måste sägas. Jag stormlängtar efter att springa nu. Kanske jag får in en länk ikväll efter taekwondon. Eller så blir det en imorgonbitti. Endera - får gå på känsla där.

På tal om taekwondon. Jag har bältesprov på lördag. O M F G!

photoshoot. Egofesten.

Jag och min sambo var och hade en trevlig kväll hos min kollega Tessi för nån helg sen och vi lekte lite med Tessis kamerautrustning. Vi riggade upp en liten studio i vardagsrummet. Jag var framför kameran, Tessi bakom och Kim blandade sig ganska hastigt in och tog rollen som koreograf.
Jag har inte sett allt alster från kvällen (vi tog en hel del), men några foton som Tessi la upp på facebook så tänkte jag bjuda på. Dom jag gillar bäst.






Midsommarbilder

För min del blev midsommarafton en lugn historia. En av de bästa stunderna var när jag låg på en brygga i Västervik och sov - några meter från en andfamilj som hade kurat ihop sig på en sten.
Midsommardagen blev muntrare. God mat, bastu och glada små tomtar. Lite bilder:














Avslutar med en bild på "jag fräser åt allt och alla"-Fiji.

glömskan

I morse - i den största trötthetsdimman jag upplevt på evigheter - så glömde jag att ta till hjälpmedel som "det är sista måndagsmorgonen före semestern nu, Jenny".  Vilket slöseri.

På väg hemåt




Tja! Minisemestern e slut. Vi är dödströtta, frågade efter hytt men den billigaste kostade 130 euro. Vi struntade i det och jag shoppade istället för de pengar jag "sparade".
Vad mer? Jo! Vi är tretti minuter försenade oxå. F*n vad jag ser framemot morgondagen.



hur-inlägget

Ännu om Versace for HM. Dendär jackan. Dregeldöden! HUR.. jag säger HUR ska man få tag i den? Det gäller att göra upp stora shoppingstrategier för det här. Jag har till november på mig...

Hur liten ser modellen ut då? Hur gammal.. 12?




bild från agnes b.

super wednesday!

Idag gjorde jag ett personligt fystest. Jag tog ett Bodypump-pass och direkt efter Bodycombat med Kicki. Det gick förvånansvärt bra med tanke på att vid stretchen efter pumpen så skakade mina händer helt huvudlöst av utmattning.
Eftersom jag är så sällan på bodypump så lyckas jag alltid glömma vilka vikter jag orkar. Jag tyckte ändå jag fick inprickat ganska bra idag. Jag lade på lite mer än vad jag egentligen orkade på benlåten så det blev ordentligt svettigt.  Nu räknar jag med att ha träningsvärk hela helgen sen. Otroligt skön känsla nu efteråt... som alltid.



Vi far upp till Österbotten imorgon på en snabbturné förresten. Så huruvida det blir uppdateringar här kan jag inte lova. Men vem läser nu bloggar på midsommar ändå...

NI ska ha en riktigt skön midsommar iaf! Kram på er!

Dagens


Nya kjolen åkte på idag!


Versace for HM


Dagens nyhet är väl att HM ska samarbeta med Versace till hösten.  I november dyker kollektionen upp i butik tydligen. Spännande! Hoppas det bara inte blir fullt med onödiga klänningar som en halvstorleksperson kan ha. Jag gissar att HM nuförtiden har koll på vilka sorts designkläder som går åt. Tillexempel modeller på klänningarna som i Jimmy Choo-kollektionen hoppas jag de inte gör. Klänningar i mocka som har ryggen bar.
Hoppas det blir många fina skor!

Annars. Donatella. Hur otroligt ovacker kan en människa vara? Jag undrar om folk drömmer mardrömmar efter att ha mött henne i verkligheten?

Bild lånad av Hotspot.


EDIT! Smygbilder hos Marcella. Tydligen blir det lite inredningsartiklar också. Spännande!

I'm covered

Resultatet:




Kjolen tänker jag bo i - klänningen är för midsommarn. Jag är mycket nöjd. Förutom att de här sakerna inte var på rea. Förstås.

begäret

Shoppingmonstret lade klorna i mig direkt från morgonen. Måste ha maxidress till midsommar! Kanske det finns nån rea i den här stan också? Haha, vilket skämt. Nämen, KappAhl finns ju. *desperat*




bildkälla.

Fotodagboken från igår

Igår träffade jag Sandra! Vi tog en lunch/kaffe på bagarstugan. Jag åt en bautastor tårtbit. Höll på spricka. Just nu önskar jag att jag tagit hem halva i doggybag så jag kunde äta lite nu istället.  På tal om bag så fick jag en goodie bag av Sandra. Så cool är hon.


Sen sent på eftermiddagen eller början på kvällen fortsatte frosseriet med en mjukglass. Den fungerade som färdkost till Lilla Holmen -där vi mötte upp gullungar som skulle leka i piratskeppet och se på kaninerna. Påfåglarna hade också nåt på gång. Antingen nån uppvaktningsritual eller så bara en lite festligare lördagskväll.











jag sprang idag också

Åh sköna söndag. Jag var och sprang, lagade god mat, myste med sambon på soffan med actionfilm på teven, sov en timme och nu ska jag dricka en god kopp kaffe.  Vädret hjälper till och är allmänt mulet och regnigt så här behöver man inte känna sig dålig för att man softar inomhus. Mys!

Jag sprang 8,48 kilometer på 54 minuter och 8 sekunder. Lite ökning i sträckan. Där var jag duktig. Tempot högt fast jag skulle hålla det lite lägre, inte så duktig där. Efter 4:e kilometern bar det utför. Bra gick det ändå!