träningsdagboken

Idag tror jag att det inte blir nån träning alls -  har andra planer. Däremot ska jag njuta av träningsvärken jag har efter gårdagens hårdträning!

Dagens aha-upplevelse är annars Olgas träningsblogg. Har varit in där flera gånger tidigare, men det var först idag jag kollade närmare och vilken bra blogg det var! kettlebellsinspo till 1000! Dessutom är hon en av tränarna i nya säsongen av Biggest looser - ännu en orsak att läsa!

2 kommentarer:

  1. Är hon så? Läste henne väldigt ofta tidigare, men har nu varit in väldigt sällan. Har helt missat att hon ska vara tränare för dem. Är det redan filmat, kommer det på tv snart eller kommer det redan? Brukar inte följa med såna program men Olga skulle jag vilja se i tv!

    SvaraRadera
  2. Jo! De verkar filma in det just nu om jag har förstått saken rätt.
    Biggest looser är sådär halvbra egentligen. De visar alltför lite träning och alltför mycket snyfthistorier. Men Mårten (den andra tränaren i programmet) är så grym jag så jag ser det bara för att få se honom lite. :) Nu blir det i och för sig intressant att se Olga också. Vet inte om de visar det i höst eller till våren dock...?

    SvaraRadera