Rumpan!

Jag tänkte döpa inlägget till "Peppa din rumpa". Men jag vet ju vilka friska hjärnor som läser min blogg - för många fina tolkningar kan dyka upp.

Äh.  På Nike women Sweden's facebooksida finns den här bilden. Jag bara MÅSTE ha den på min blogg också.

6 kommentarer:

 1. Jaha, och varför har dom inte en kvinna med en big butt på bilden då?

  SvaraRadera
 2. hehe, nu tycker jag du är lite krävande Tomas. Jag tycker nog hon har en stor rumpa. Lägg tjejen i ett par jeans och hon skulle säkert få uppmärksamhet.
  Nämen, jämfört med storleken på rumpan på de vanliga Nike-modellerna så är den stor...inte jämfört med vanligt folk - men så långt vill väl inte reklambranschen sträcka sig.

  SvaraRadera
 3. Det är ju det jag menar. Det är väl till vanligt folk dom talar.

  SvaraRadera
 4. Jo. Men det är ändå till tränande tjejer och för en vältränad brutta så har hon en respektabel badonkadonk. Tycker jag åtminstone...

  SvaraRadera
 5. Jag har ingen rumpa, baken är så gott som platt. Så jag blir lite deppad av såna här reklamer. Men, vad kan man? Roligt är det ju att se olika sorters kvinnor i annonser. Och jag tycker nog också att hon har en "respektabel badonkadonk", som du så vackert uttryckte det, Jenny :)

  SvaraRadera
 6. Ja, klart att det inte alltid peppar en.. men mångfald kring modeller är alltid bra.
  Jag tror dessutom tjejen är av modellen latino.. och en sån rumpa kan vi vita nordbor bara drömma om. MEN, jag tycker reklamen utstrålar en "jag är nöjd precis som jag är"-attityd. Det var det jag fastnade för. :)

  SvaraRadera