San Francisco // shoppingen


Idag var det sämre väder så vi bestämde att det fick bli stora shopping-dagen idag då. Eller stora och stora. Jag gick i 3 butiker. Det räckte bra.

Det visade sig att den stora skylten jag ser från mitt hotellfönster "DSW Shoe warehouse" visade sig vara ett gigantiskt skomecka. Eller outlet för att vara riktigt tydlig. Det finns många många fina skor till bra priser om man säger som så. Jag dog lite när jag upptäckte det. Lite småyr och småsvettig av upphetsning gick jag igenom hela dess sortiment. Pulsen gick upp lite extra när jag mittiallt stötte på Gucci-skor. Var går gränsen tänkte jag då.
Jag var ändå resonlig och höll mig till det jag skulle ha. Ett par klassiska svarta pumps, som jag av någon konstig anledning saknar i min fina skosamling. Nu gällde det bara att välja vilket märke: Betsey Johnson, Guess, Michael Kors, Ralph Lauren, Steve Madden, bebe?
Det blev en duell mellan Guess och Steve Madden, med vinst till det senare nämnda. Jag är väldigt nöjd!

Sen gick jag till Victorias secret och spenderade massa dollars.

...(och sen handlade jag lite på  HM som är bredvid hotellet. Sorry men jag är fan en HM-addict. Jag kan inte slita mig. Till mitt försvar så är vi ju HM-lösa på Åland så det är ju halvexotiskt för mig nuförtiden)

3 kommentarer:

 1. Haha! Hur överlevde resesällskapet gårdagen? Ligger han med dropp nu eller? För övrigt går snart första flyttlasset till Stockholm:)Ha en fortsatt trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Du ska passa på att njuta nu, för snart kommer du hem till snö-Åland! :)

  SvaraRadera
 3. Emmelie: han gick faktiskt och föreläste för mig hur man shoppar när vi var på macys skoavdelning. Men sen konstaterade vi att vi måste shoppa på olika håll. Så han kom inte med till VS..eller skomeckat. Då skulle vi nog ha behövt dropp båda två tror jag. haha.
  JEEE! Stockholm here you come! Vi måste boka in några träffar helt klart. :)

  Peijo: jag kommer inte hem tror jag. ;)

  SvaraRadera