Les Mills Super Saturday 2010!

Ja, i fredags for jag och gymkollegan Kicki över ett stormigt vatten till Stockholm. Vi tog en kall cider med Måns Möller i baren på Hotel Globe och gick sen och lade oss. Nånej, Måns kände inte igen oss av nån anledning?
Morgonen därefter delade vi hiss med "the programme director of RPM"  Dan McDonogh till frukostvåningen, där andra Les Mills stjärnor dök upp. Som mr. BodyCombat himself Dan Cohen.

Efter en stadig frukost traskade vi iväg. Svårt att hitta när de skyltat så smått... :P



Super Saturday var grymt! Inget annat hade jag förväntat mig heller förstås. Vi hoppade första passet, det var inget pass vi var sugna på egentligen utan vi passade på att handla i shoppen så länge det fanns något kvar. Det var strykande åtgång på Les Mills-kläderna och kassaköerna var löjligt långsamma.  Vi såg istället på första bodypumppasset som gick. Sjukt mycket folk:


Sen letade vi upp Hovet och inväntade dagens första bodycombatpass.
Kicki är redo!

Jag träffade på några av mina tuffa vänner från bodycombatskolningen. Vi träffades ifjol också längst fram på combaten på Super Saturday så det håller på blir en riktigt fin tradition det här.

Dan Cohen och hans kollegor var över en halvtimme sen, men den som väntar på något gott...
Det var Dan, Oscar Piero Fernandez och en Thomas (som jag inte hittar i programbladet?) som kom ut på scen och lovade att de skulle stå för det där passet som  alla skulle säga efteråt nåt i stil med "yeah, everything was great, but bodycombat with those boys.. damn! That was something"


Så vad gjorde dom?  De höll ett kick ass-pass och sen i åttonde låten tog de av sig tröjorna! oh my! Den där spanjoren Oscar var fin med kläderna på, men utan var han tamejfan änglalik!
Jag kan säga att det var flera hundra tjejer i publiken som började slå ivrigare än nånsin! haha!
Tyvärr fick jag inga bra bilder på alla, men ni får en på Dan och sen en dålig. Ni får fylla i det ni inte kan se i fantasin tror jag.
Tillägg: här hittar ni flera bilder!



Helt skönt att se på svettiga muskulösa vältränade män. En syssla som jag bra kunde kalla favoritsyssla faktiskt. Mera sånt tycker jag!

Sen då. Då kunde man gå lyckligt hem förstås. Men icke. Då var det dags för lunch och därefter en liten uppvisning. En variant på armpressar visas här av bland annat Oscar Nilsson...




Sen var det dags för ett monsterpass. Bodyattacken! Den var asgrym ifjol, så jag hade höga förväntningar. Tyvärr tyckte jag inte att det var lika bra i år, instruktörerna var inte riktigt lika charmiga.. men spanjoren Oscar var med igen så då var jag nöjd. Han hade fina ben också. Hehe..
Attacken var i annexet och det var sjukt mycket folk som deltog. Så häftig upplevelse!



Efter attacken så var det dags för dagens andra bodycombatpass. Den hölls också i annexet och det var lika mycket folk på det passet också. Roligt! Det var dagens sista pass för oss.. nu var vi så möra så vi typ kröp till duscharna.. som befann sig bakom många branta trappor...

Sen avslutade vi med en liten frågestund med Dan innan vi sökte oss mot Viking terminalen.


Yeah, det var fint. Nästa år igen! Helt klart!
Stay with the fight!

2 kommentarer:

  1. Ja, body combat with thoose boys were amazing :)

    Om du vill sno någon bild från mig är de ok :) kanske sys rutorna på Dan lite bättre :)
    Vi ses nästa år igen, we are the frontline! /Johanna

    SvaraRadera