veckans skvaller


Nu är jag lite skadeglad. Eller elak kanske.. men den här Tiger Woods-skandalen. JAG VISSTE DET! Hela idyllen har varit för bra... en sån lyckad helyllekille som Tiger finns inte. Stackars Elin bara... men jag tror nog hon fixar det.
Vilken skitstövel den karl är. Han gav bilden av sig själv som den perfekta maken.. och mittiallt brakar allt samman. Vad hade han trott då? Är man så känd som han är kommer man inte undan med hemliga kvinnoaffärer. Tss...
(Jag får faktiskt feber av att se dylika perfekta par som gör allt för att fasaden ska se så felfri ut som möjligt. Det brukar ofta innebära att det är något fel på insidan istället. Har man ett friskt förhållande vet man själv om det är bra, det ska man inte behöva bevisa för omgivningen med falska leenden och uppvisningar.)

Sen.. Jag visste det 2. Paul Anka har lämnat in skilsmässopappren! haha! Jaa, så går det Anna, när man går från hunsad hemmafru till att göra ett försök till karriär. Anna borde förstå att det är inte så en hemmafru beteer sig. Hon ska stå bakom sin man, sköta ungar och ropa åt hushållerskan. Inget annat. Synd egentligen. Paul borde ha gjort sin plikt som äkta mansgris och tysta ner frun istället. Mes. Nu måste vi lyssna på hennes idiotiska åsikter istället. Jag orkar inte!

2 kommentarer:

  1. Det finns mycket mer otrohet än man skulle tro, både bland fina fasader och risiga, och både bland män och kvinnor.

    En intressant sak med "Tigergate" är hur tydligt det framkommit att samhället accepterar misshandel av män. Den svenske golfaren J. Parnevik uttalade sig i pressen och sa att han önskade att Elin skulle använda en kraftigare klubba nästa gång (!) Föreställ dig (er) hur det hade låtit om det hade varit tvärt om.

    SvaraRadera
  2. Du har så rätt Tomas. Misshandel är misshandel oberoende vem som skadar vem...

    SvaraRadera