Jaha, så va man ingenjör då. :P


Nå, Jenny.. Hur känns det nu?


- Jaa, vetja det känns bra. Eller egentligen känns det inte så mycket nu just. Konstigt isåfall. Att mitt i allt sluta upp med allt slit, inte ha dendär känslan att man borde göra något skolrelaterat. Det känns nästan tomt. Nästan. *ler stort*. Nej, det känns befriande och härligt. NU ska jag njuta av sista Harry Potter-boken som jag hela hösten har sneglat på, men inte vågat börja läsa eftersom jag "borde" satsa min tid på annat. Nu kan jag göra en helskotas massa saker utan den känslan. Slut på studierna! För den här gången åtminstone.

Jag borde kanske ha blivit färdig tidigare, men jag måste säga att det är först nu jag känner mig riktigt redo. Allt händer i sin tid. Jag skulle absolut inte ha varit mogen att ge mig ut i arbetslivet för två år sen till exempel. Jag är mycket ense med mig själv att människor mognar olika snabbt. Jag känner att jag mognar nu... och det är skönt. Okej, jag mognar givetvis inte på alla plan. hehe. Peijo utdelade senast idag orden: "Den sjukaste personen jag känner är helt klart Jenny" De orden tackar jag för. :)
..och här skulle jag kunna lägga till flera sidor om hur roligt jag haft under mina studieår och hur viktigt det är att ta vara på studielivet och allt det ger.. men jag har inte tid. Jag ska handla julklappar! Kram på er! Det blir fest sen!
9 kommentarer:

 1. grattis grattis johanna

  SvaraRadera
 2. Grattis då!!!! :)

  SvaraRadera
 3. Jag stämmer in i Gratulationerna!

  SvaraRadera
 4. Grattis Jenny - jag håller också med om att alla mognar olika snabbt och det där med examen kommer när man är redo. ;) Vad blir nästa anhalt - Stockholm!!!!??? hmm.. för inte kan du ju bli kvar där du jobbar nu heller.. It is a waste of talent and waste of beauty. (Läs: Du behöver i Sthlm [shopping] och sthlm behöver dej!)

  puss o hej

  SvaraRadera
 5. Hmm.. varför just Stockholm, Heidi? :)

  Tack allihopa!

  SvaraRadera
 6. Grattis Jenny!! Snart firar vi jul:)

  SvaraRadera
 7. Senaste kommentar från stolt lillasyster...:)

  SvaraRadera