var är den förbannade stämpeln!?!

Som jag gissade så blev humöret bättre efter att jag fått i mig mat! :P Bra att man känner sig själv lite iaf. Självförsvarskursen blev inte kvällens hinder, det var bara intressant. Däremot träningen efteråt sket sig. Jag fick ge upp efter uppvärmningen eftersom jag fick ont i knät igen... tydligen har det inte blivit bra ännu... det onda var bara och gömde sig. Iaf så är det inte bra alls. Tyvärr gäller bara vila en stund nu då. Suck och stööööön!!!!

...sen har jag ännu inte hittat föreningens stämpel som tydligen har blivit "omplacerad" efter flytten. Men jag ska leta lääänge ännu.

Okej... måste bara lägga in en kommentar om Britney oxå. Annars vore jag ju heelt ute. För på riktigt, det har verkligen diskuterats idag. Så inte är hon glömd Brittan. Jag tror nog att hon kan göra en comeback. Men först måste hon skaffa en stylist och sen LYDA henne också. Och sen gå en snabb kurs i hur bete sig normalt och sen borde hela världen ha glömt. För jag menar... i Hollywood är inget omöjligt. Se bara hur Whitney Houston kunde gå från nerknarkad trasa till supersnygging på några månader. Eller Janet Jackson som gick ner typ 60 kg på tre veckor! (..ok, jag kanske överdrev där.. är inte säker..). Det som störde mig mest med Britneys framträdande var nog att hon bara gick på och såg helt obrydd ut. Ingen show.. det var bara dåligt.
Sen nåt att sova på. Sitter Mary-Kates byxor fast i skorna eller ser det bara ut så???


2 kommentarer:

  1. ja britney lämnar ingen oberörd, det lilla livet. mary-kate har ett par vanliga läderbyxor och läderskor som matchar ser det ut som, dom ser ut att vara fast i varann men är det inte. snyggt som satan either way!

    SvaraRadera
  2. Jepp. De e skitsnyggt! Hon kan nog dendär Mary-Kate ibland. :)

    SvaraRadera