Nordic streetstyle

jag är väldigt förtjust i storstäder. Speciellt städer där det finns mycket ungdomar, för det är så intressant att se på alla, hur de uttrycker sig med sina klädval och styling. Folk överlag tycker jag om att betrakta och se på.. skulle kunna sitta en hel dag på en terass och bara se och fundera över folk som går förbi.Bild: Köpenhamn-kille

I lördags satt jag och syrran utanför Cafe de Paris och kollade in Vasa-minglet. Vi konstaterade ganska snabbt att största trenden i Vasa just nu är vara gravid. Var tredje kvinna som gick förbi var ju gravid.. nästan. :P


Bild: NY-tös
Bra är det väl iaf, att det kommer nykomlingar till Österbotten. :) Eller som en bekant uttryckte sig när detta ämne diskuterades i sommar: "Nå, hoppas att dom här som kommer nu är bra då, för dom här ungarna som finns nu är ju värdelösa!" Han syftade då på alla bortskämda skitungar..


Bild: Hesa-tjej

MEN det var absolut inte graviditet jag skulle behandla i detta inlägg, utan streetstyle. Det finns flera roliga sidor där man får se på nordisk streetstyle. Kolla in hur de klär sig i Helsingfors, Stockholm, Köpenhamn och Oslo!

Bild: Cool Hesa-tjej


Sen finns oxå på en av mina favoritsidor ELLE.com sidan street chic, där folk från olika storstäder som Los Angeles, Paris, Istanbul och New York har fotats på stan. Det är nästan lika kul som att kolla in folk i verkligheten... :)


Bild: Street chic New York-brud

2 kommentarer:

  1. åh! jag har också märkt många gånger att fan var och varannan brud jag ser här i vasa är gravid! dom är allstans! WHY???? det där att man får en glow av att vara gravid är bara trams dom tutar i oss så vi ska gå med på att föda dom där obligatoriska knytten.... :)

    SvaraRadera
  2. Hehe.. eller ha som ursäkt när man frågar av någon ifall de är gravid, fast de inte är det. Som t.ex. när jag fick höra att jag har varit gravid..då var det pga att jag hade en gravid-glow som orsakade missförståndet. Inte att jag såg fet ut. :P Hmmm?

    SvaraRadera