mental styrka

Vill länka till den här utmärkta listan som var publicerad på Stay Fit eller traningsbloggen.shapemeup.se. Känner du att du behöver jobba lite på din mentala styrka eller kolla upp om du känner igen dig så klicka in och läs!

Mental Styrka.

Jag tycker varje punkt på listan är bra - men här är några favoriter. Det här är alltså hur mentalt starka personer tänker och tycker. Bara att apa av om du inte redan lever så här:

1 . De slösar inte tid på att tycka synd om sig själva
Mentalt starka människor sitter inte och tycker synd om sig själva på grund av omständigheter eller hur andra har behandlat dem. Istället tar de ansvar för sin roll i livet och förstår att livet är inte alltid är lätt eller rättvist.


2 . De ger inte bort sin makt
De vill inte låta andra styra dem, och de ger inte någon annan makt över dem. De behöver inte säga saker som: ”Min chef får mig att må dåligt” eftersom de förstår att de har kontroll över sina egna känslor och de kan själva välja hur de reagerar.


5 . De oroar sig inte över att vara alla till lags
Mentalt starka människor inser att de inte kan göra alla nöjda hela tiden. De är inte rädda för att säga nej eller säga ifrån när det behövs. De strävar efter att vara vänliga och rättvisa, men kan hantera människor som blir upprörda om de inte gör som andra vill.


12 . De känner inte att världen är skyldig dem något
Mentalt starka människor känner inte att de har rätt till saker i livet. De var inte födda med mentaliteten att andra ska ta hand om dem eller att världen är skyldig dem något. Istället ser de möjligheter som bygger på egna meriter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar