poledance på Avancia lektion 3

Så, hur går det med poledancingen då? Igår hade vi lektion 3 och vi konstaterade att vi lärt oss en hel del redan. Jag har också lärt mig att det som känns hopplöst en lektion känns betydligt bättre redan lektionen efter.
Det är så tacksamt att börja på något nytt. Inlärningskurvan går nästan spikrakt upp! Väldigt tacksamt för egot!
Nytt för igår var en bakåtsväng. Utmaningen i den var att få fart i den. Våga svänga benet och ha bra fart bakåt. De flesta försök blev att vi snurrade jääättelångsamt runt stången med ett hårt ansträngade grepp. haha. Jag fick till en bra sväng ett par gånger - kunde konstatera att här också hade jag hjälp av taekwondoträningen. Att hitta rätt känsla och svängmoment i kroppen. Det är som vilken snurrande spark som helst!

Det blir också svettigare träning för varje gång. Igår hade Zaida oss att göra övningar där vi lyfte upp oss med armarna för att stå på tåspetsarna och sen lyfta båda benen upp samtidigt, benen på varsin sida av stången. Vi avslutade också med en drös knäböj med benen fast i ett lås kring stången. Plus att vi  dödar magmusklerna efter varje uppvärmning. Fokus på viktiga saker som ni kanske kan läsa in här.

Nästa gång ska vi börja klätta! Det kommer att svida i skinnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar