Återkomsten

Återkomsten av motivationen. Så kan jag kalla det här jag upplevde i helgen. Tänk vad en helg - bara till Stockholm - kan göra. När man får komma bort, koppla bort allt där hemma och bara vara. Två dagar är tillräckligt för att känna en liten ny gnista av ork.

Jag tror det har varit rubbningarna i vardagsrutinerna (mest träningen då) som fick mig lite låg. Ingen motivation till blogg, städning eller träning eller nåt annat heller för den delen. Jag grottade ner mig i nån löjlig självömkan här en tid (vi pratar några dagar nu - så inget allvarligt).
I fredags åkte jag över till Stockholm och hälsade på min syster och familj. Gosade med systerdottern och hann också på kvartalsutbildning av nya Bodycombat-releasen. Det lär bli en fin combat-sommar! Jag riktigt njöt när jag kände ivern att komma hem och städa huset, fixa i trädgården, springa en länk och lyfta tungt på gymmet. Känna längtan efter struktur och ordning. Så ivrig blev jag att jag städade upp det värsta i garderoben direkt jag kom hem och torkade damm av några hemska ställen. En liten början på nåt som ska fortsätta resten av veckan har jag bestämt.

Jag köpte en drös med träningstidningar på Pressbyrån som jag läste igenom på båten tillbaka och jag gjorde upp en träningsplan för två veckor framöver. Tänkte att jag nu ska skriva ner och sen följer jag - utan ursäkter. Och vi börjar imorgon.
1 kommentar:

  1. Positionen på bilden är en av mina favoriter, även om jag inte lyckas stå så särskilt länge. Jag brukar också alltid inhandla tidningar när jag far till Sverige, mycket bättre utbud och billigare är de också. Roligt att motivationen kommit tillbaka, hoppas den håller i sig!

    SvaraRadera