L-sit och militärpressar


L-sit. Såna där grejer man kommer på att man vill testa när man surfar bilder på instagram. Lagom coolt och realistiskt att testa.  Jag avslutade mitt pass idag med att pröva. Kunde jag? Var jag ens nära?
Det visade sig gå helt bra. Två tolvor hade jag som stöd. Riktigt sådär snyggt som tjejen på bilden ska jag väl inte säga att det såg ut - men jag fick upp benen och orkade hålla en liten liten stund. Ska definitivt öva mera.  Som jag sen ska lagra på skrytkontot. haha! Ego-boost heter det.

-..och på tal om: En tjej sa "Vad stark du e" åt mig mellan marklyftena idag. Så glad jag kan bli av en sån kommentar. Tror jag blev lite starkare direkt av den kommentaren.

Militärpressarna gjorde comeback idag oxå. Jag älskar den övningen. På nåt sätt känner jag mig otroligt stark när jag gör den och det märks att den tar på.  Lyfte som mest 25 kilo idag - ska nog ta en ökning på det nästa vecka.

5 kommentarer:

 1. Ser att vi tränade i samma tights idag! Eller, ja, likadana.. :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen sedär! :) Snygga! ;)
   Trevlig helg på dig med! Kram!

   Radera
 2. snygga tights! har samma. men vad långa de var. på bilden såg de ju ut att sluta över ankeln, men mina gick hela vägen ner. Mysko.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl modellen på bilden som hade så långa ben bara? :) Jag hade nog också uppfattat dom så - men nu i vintertider gillar jag att dom är lite längre, så för mig gör det inget!

   Radera
  2. jo, hon måste ha haft det. Jag gillar inte heller halvlånga, då måste man ju raka benen. =P

   Radera