Dagens träning osv..

Veckans första träningspass avklarat. Den här veckan har inte gått enligt några rutiner överhuvudtaget. Började med att jobba natt mellan måndag och tisdag och efter det har jag bara försökt överleva. Jag har varit på ordentligt dåligt humör mellan varven pga trötthet och idag kom jag på att jag har ju inte fått min endorfinkick. Behöööver träna!  Så jag tog en halvtimme för mig själv i hemmagymmet och nu är lugnet tillbaka.

Min fina pappa är här den här veckan också , så därför har jag också struntat i mina gymmorgnar. Tar hellre en skön kaffestund före jobbet. Vi har snart alla golvlister på plats. Tack vare farsan då!

Om ni ser på bilden så kan ni ju gissa vilken min nya besatthet är?  Jag kämpar med en repetition ännu. Grinar ihjäl mig - men upp kommer jag. En och en halv på en gång presterade jag idag. Snart kör vi två reps!  Det är så roligt!!

Jag övade på frontböj idag också. Det var väl mindre roligt. Jag är inte kompis med dom ännu - men jag ska bli. Tror ändå att det gick lite bättre idag faktiskt. Kanske. Vi säger så.
För att få tillbaka självförtroendet efter böjen så avslutade jag med militärpressar och skivstångsrodd! Älsk på dom två!

Nästa pass blir i helgen. Då ska jag och Grevfen börja vår löpträning! Hoppas fina vädret håller i sig.

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat, jättesnygg tröja du har på bilden! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! tröjan är en Les Mills/Nike - jacka. Men det såg du kanske? :) Köpte på super saturday för några år sen.

      Radera