#marklyftet


Här ovan ser ni ett litet urklipp från funbeat.se där jag har loggat min träning sen 2006.  Jag har i evigheter haft ett mål uppsatt att jag ska styrketräna 3 ggr i veckan och herre ..min... tid vad det har varit svårt att få ihop en blå linje. Det här är första gången jag har fått ihop 3 blåa veckor i sträck! På flera år.
Så det krävs tydligen stressig tillvaro med flytt och renovering för att jag ska klara av att vara så strukturerad och rutinerad så jag kommer mig till gymmet på utsatta tider.  Jag fattar ingenting.

Däremot fattar jag att jag lyfte 75 kilo i marklyft imorse! Jag kände att det var dags att testa min kapacitet. Hittills har jag varit försiktig med tanke på att jag ville ha tekniken under kontroll innan jag tog i alltför mycket. Förra veckans 60-kilos lyft kändes ändå bra så jag var modigare idag och tänkte att jag ökar med 5 kilo i gången och sen ser jag om jag skulle komma upp till 70 eller 75.
70 gick ju bra och efter lite peppning från mig själv och några djupa andetag brände vi av ett lyft på 75! Jag blev så glad så tjejerna som tränade bredvid noterade det.

Jag övervägde att göra en George Costanza och ta en "walk out on the high note". Alltså bara helt kallt lämna stången, slänga upp händerna i luften och utropa "Allright!! that's it! och gå ut. Men jag tränade vidare. Lite mindre vikter och några set marklyft till.


Nåt jag däremot har svårt att fatta är att vi flyttar i helgen. På lördag om allt går enligt plan så sover vi första natten i huset. På tal om epic moments!


4 kommentarer:

 1. Jaaa!! Grattis!! Så glad jag blir, av så många anledningar. Nu är jag nästan sådär stolt över dig igen som när du tog svart bälte. :) Härligt med rutinen, lyftet och huset. Inte minst för att du tränade axlarna med 10 kg vikter häromdagen också. Men glöm inte att fortsätta, fortsätta nu bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men va glad jag blir av att du är stolt över mig. :) JA! jag ska fortsätta. Snart ska bara tunga vikter flyga i luften! :D Kram!

   Radera
 2. Armarna, armarna! Wooow! Drägel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. *FLEX SPÄNN* ;)
   Snart har jag lika snygga armar som dig Anne! :)

   Radera