förkylningsdepression och eat clean vadåförnåt?

Jag var väldigt trött och slut på livet i helgen. Allt var svart och jag hade motvind i alla riktningar. Blev rädd att väggen var framför mig. Som tur visade sig att det bara var en förkylning på gång. Puh!! Har haft lite feber två kvällar i rad och fick ställa in mitt Bodycombatpass igår.
Nu däremot har jag vaknat med ny livslust och känner mig pigg och alert. Det måste väl vara ett tecken på att jag håller på blir frisk? Jag har inte tid med förkylningar.

Jag känner att en skärpning på många ställen är på plats nu. Jag bestämde idag att köra några dagar sockerfritt. Jag nådde botten den här veckan när jag i måndags åt 3 stora pajbitar på raken när Emma hade bakat åt Kim till hans födelsedag (hade ätit godis före också). Jag åt också en pajbit på tisdagmorgon som frukost.  Behöver jag säga att pajen var värt det? Jag ångrar inget. Sen igår satt jag och åt vingummin och Riesen-godisar hela dagen på jobbet. Ni vet dedär när man är mätt och egentligen inte orkar, men ändå tuggar man i sig lite till. Det går helt mot mina principer! Så idag är det stopp. Liten utrensning och sockerförbud resten av veckan. Så kanske vi är tillbaka i någon vettig form på måndag sen?

Nu ska jag avsluta min frukost med att äta ett ägg - och det är mina vänner inte ett chokladägg.

Instapaj:4 kommentarer:

 1. Du låter nästan som en man när du beskriver din förkylning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Jill, det är inte första gången jag får höra det där.. att jag är som en karl. Är inte helt säker på att det är en bra sak då. ;)

   Radera
 2. Kram på dig o krya på dig!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen!! :) Ja, e nog frisk nästan.

   Radera