taekwondoinlägget


 Host! Bloggen börjar ju damma igen nästan! Så kan vi inte ha det.

Det är mycket på gång nu. Renoveringen tar nästan all fritid och sen när jag får nån minut ledig så ska nya combatreleasen nötas. På fredag är det premiär och då ska det sitta! Håhå.

Ikväll har jag haft renoveringsledigt och pluggat bodycombat och hållit i taekwondoträningen. Höstsäsongen drog igång förra veckan med dunder och brak. Så mycket brak  att folk blev sjuka. Bara 3 pers plus jag idag på träning. Inte bra alls. MEN det behöver inte alltid  vara en dålig sak förstås.
 Jag skrotade det program jag planerat och så improviserade vi lite enligt vad folk ville göra. Med en liten touch av Jenny då. Som tabata-intervaller som uppvärmning och sen tyckte Putte att vi skulle ta en "tisdagsmorgon" som avslutning.
"Tisdagmorgon" betyder tung cirkelträning. Nån kanske minns att vi sportade med att köra tuffa morgonträningar på tisdagmorgnar ifjol. Exakt en sån träning avslutade vi med. Fast inte i 30 minuter utan en tabataintervall. 4 stationer med coreövningar och pulshöjare. Två varv. Ingen paus. Underbart är kort!
Sen avslutade vi med stretch och diskussion om bästa fightingfilmer.

Så det blev en riktigt fin träning trots allt. Endorfinpåslaget var aktiverat när vi gick hem!

Annars. Nästa vecka börjar grundkurs i taekwondo. Så bor du i närheten av Mariehamn och är intresserad så dyk mer än gärna upp i bergskyddet kl 18.30. Det blir roligt! Lovar!


2 kommentarer:

  1. Har jag missat ngt nu,var har du din renoveringsblogg?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nu har du nog misst nåt! ;) Kolla in: http://jennyhjulfors.tumblr.com/

      Radera