Kärleken till BodyCombat (53)

Jag och Iron Kicki har haft premiär på nya Bodycombatprogrammet den senaste veckan. I fredags tog vi ett perfekt avslut av arbetsveckan och körde teampass klockan 16 på Avancia. Igår gjorde vi repris på det hela och jag kan väl ödmjukt säga att det har varit en succé. Deltagarna har sett lyckliga ut och jag har varit helt euforisk efteråt.

Nån kanske minns att jag inte var så imponerad av sommarens program. Jag hade nästan en liten kris och trodde på allvar att jag tappat intresset för Bodycombat. Är det färdigt nu, tänkte jag? Som tur var det bara programmet det hängde upp sig på! 52:an saknade så mycket som 53:an har. 53:an bjuder tillexempel på mycket högre puls OCH viktigaste av allt så har den en tydlig punkt där man lätt kommer upp i maxpuls om man ger på rätt. I 52:an saknade jag en självklar topp vilket gjorde att det var en riktig mellanmjölkskänsla efter passet.

Igår när vi körde kände jag under muay thai-låten att jag spyr snart och jag blev så lättad. DET ÄR TUNGT! Älska! Jag vill gå ut ur Bodycombatsalen med känslan att jag gjort allt och det kan jag nu. Hela hösten kommer vi att kunna det! Fattar ni hur bra det är?!

Jag är så lättad att jag fortfarande känner Bodycombatkärlek - jag vill aldrig att den känslan försvinner!

En svettig lycklig Jenny efter gårdagens pass:

4 kommentarer:

 1. Hela kroppen vill ge upp efter alla knän i Blade låten! Men det får den inte göra!

  SvaraRadera
 2. Tur jag pausade förra releasen hör jag, nu hoppas jag min combatkärlek återfinns!

  SvaraRadera
 3. Jaaaa! Det är så härligt! Love it!'

  SvaraRadera
 4. Gillade iofs förra releasen oxå, tyckte den var rolig, men denna är som du säger mkt mer tempo och puls i =) Enda jag inte gillar med 53an är styrkan - fruktansvärt dålig, blöööö :p

  SvaraRadera