Havsvidden

Det är mycket på gång nu! Livsändrande stora saker! Men har inte tid att skriva om det nu för jag ska hinna på ärenden och helst också träna innan klockan 12. Då ska jag och Kim nämligen möta upp ett sällskap och så ska vi åka båt till Havsvidden och inkvartera i en stuga där. Jag har aldrig varit dit tidigare men det lär vara otroligt fint. Så förväntningarna är minst sagt höga.
Skönt med en liten minisemester såhär efter första veckan på jobb faktiskt.
Det är bara att följa mig på mitt instagram (@jemppari om du inte orkar vänta tills jag uppdaterar här.

Ha en trevlig helg på er! Rocka sönder det som är kvar av den här sommaren nu!

3 kommentarer:

 1. Hej Jenny. Hittade till din blogg när jag sökte lite info om Fitnessfighten. Jag har själv funderat på att gå med men vill ha lite mer info och hoppas du ska kunna hjälpa mig lite på traven (Jag tänkte mejla FF först men nu när jag hittade dig så tänkte jag ställa lite frågor till dig som ändå har kämpat med detta)
  Jag har alltid varit underviktig men är idag normalviktig. Har bara en fläskklump på magen men annars är jag inte tjock (vill mer bygga muskler och få bort magen), tror du FF kan vara något för mig då?
  När bör man liksom göra anmälan? Om jag ska gå med 1 september, bör jag då anmäla mig typ nu eller räcker det med dagen innan?
  Jag vet, lite larviga frågor men kan inte få dom ur huvudet =)
  Ska följa dig på instagram också ;)
  Ha det bra!
  //Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!

   Vi tar dom enkla svaren först: Jag skulle väl nog råda dig att anmäla dig några dagar på förväg - men det är helt möjligt att anmäla sig dagen före. Men kom ihåg att du vill ta "före"-foton och ladda upp dom på sidan som du får tillgång till när du anmält dig. En vecka före start får man tillgång till sidan.

   Vill du ha fram musklerna och finare mage är fitnessfighten en bra metod. Men det handlar inte om att bygga muskler (Man ligger ju hela tiden på ett kaloriunderskott) - utan mera ta vara på det man redan har. Gå ner i fettprocent men ändå behålla musklerna.

   Jag tycker FF var väldigt lärorikt och magen har aldrig varit snyggare som i slutet på fighten! (Den är nog fortfarande helt ok nu, men lite rundare eftersom jag blev taggad att fixa mera muskler och då måste man ju äta ordentligt.) Funderar på att köra FF igen före nästa sommar. Det var så enkelt! ;)

   Lycka till nu! :)

   Radera
 2. Tack snälla för svaret. Nu är jag ännu mer övertygad om att testa FF :)
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera