en födelsedagspresent!

Kolla vad jag fick på posten idag från mina föräldrar, mommo och faster. En splitterny symaskin! NU ska jag ta steget in i en värld som jag hatade från lekis till högstadiet. ( I lekis var måndagar det värsta jag visste: handarbete på förmiddagen och floursköljning efter lunchen).

Jag ser framemot det här, verkligen. Synd bara att jag kommer att vara superupptagen de två närmsta helgerna - men vetja vi ska smyga in lite sytid emellan.


TACK till alla inblandade!!

6 kommentarer:

 1. Nämen va fan!? Handarbete OCH fluorsköljning på samma dag!? Vad tänkte dom egentligen. Minns du förresten de där röda tabletterna man blev tvingad att tugga? Kväljningar. Jag hatade också handarbete i dagis. Vi skulle ju jämt göra saker av våra namn, fattar du hur länge det tog för mig? Jag vägrade ju redan då att bli kallad för Anna. Det där var säkert dagistanternas hämd för att jag hade en egen vilja. Det skulle ju inet små flickor ha.

  SvaraRadera
 2. hrmm.. där spann det iväg ja.. Kool symaskin!!! Var det jag skulle säga egentligen. Metallic röd egentligen.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Oah! Vad ska du sy? Jag fick också en symaksin i födispresent men nu vet jag inte vad jag ska pyssla. Du vet, här går man och hoppas och önskar sig en symaskin och sen när man väl har den vet man inte vad man ska handarbeta. :D

  SvaraRadera
 5. Catariina: Jag har inte tänkt så långt ännu - men kanske man kan börja med att se om jag kan försöka sy om kläder jag inte använder längre. Det blir nog att öva sig först - är väldigt ringrostig när det kommer till att sy.. :)

  Fast, som mamma sa: det hör till ett hushåll att ha en symaskin. Man behöver väl inte sy så mycket om man inte har lust/tid - men det är en bra sak att ha! :)

  SvaraRadera
 6. Kaaja: precis! obehaglig kombination flour och handarbete. Vi höll på med korstygn och såntdär vidrigt. Jag var jättelångsam. :(
  Vi hade nog inga röda tabletter? Eller så har jag glömt.

  Jo! Metallic röd! Wrooom wroom!! :D

  SvaraRadera