Nasse design

Vasabesöket jag gjorde idag innebar julklappsutbyte med greven av Nars - kallad Nasse i folkmun. Jag öppnade paketet och skrattade och trodde han hittat märket Nasse design i nån butik. Då rättade han mig och berättade att han virkat den själv. Det är hans första alster, vilket betyder att jag har ett riktigt samlarobjekt i min ägo. Jag är djupt imponerad (superimponerad över lappen!) - min första virkade halsduk skulle inte se sådär bra ut är jag ganska säker på.

Vi åt på il Banco ikväll. Jag hade höga förväntningar eftersom alla sagt att det är god mat. Dessutom lovas italiensk mat och då är jag (globetrottern, italienälskaren och gourmanden) väldigt kritisk. Fast, jag behövde inte vara orolig - maten var urgod.
Jag passade också på att uppfostra killen som serverade oss också. Jag utbrast efter vi ätit upp maten nåt i stil med "jag vill ha mer vatten! servitörerna borde nog gå runt och kolla läget på gästerna och fråga att allt är ok". Som tur var servitören bakom mig och hörde i smyg vad jag sa .Heh.  Hursomhelst kom han resten av vårt besök fram till vårt bord flera gånger och fyllde på vatten åt oss och frågade om vi ville ha nåt. Snabblärd gosse minsann!

...

Nattblogg ännu en gång. Det går INTE bra att gå och lägga sig i tid. Helskota. Och imorgon kan jag inte gå och lägga mig tidigt.. jag är helt enkelt för ung för att sova in tolvslaget. För ung...

2 kommentarer:

  1. Men ååå va häftigt med halsduken! Ser jätte fin ut å lappen e fantastisk. Nasse e en duktig man han.

    SvaraRadera
  2. Jaa, han är nog en händig karl. :)

    SvaraRadera