Jag har firat jul redan!

Jag och gullisen firade jul ikväll, eftersom vi kommer att fira jul på olika ställen sen. Det betyder att jag fått öppna många julklappar redan och jag svävar på moln! Jag fick ett objektiv till kameran!! JAAAA!!!!!  (min kära sambo hade gett spionuppdrag åt Tessi tydligen. Han är så smart!) och ett fint halsband från DKNY.. och apan som blåser nagellacket torrt från coolstuff. Och! den obligatoriska dinosaurien förstås. Ingen jul utan dinosauriepaket. Och ett sånt där roligt kamerastativ. Och ett dinosaurieträd. Mer om det sen. ÅÅ! Jag fullkomligt älskar JULEN (och min sambo förstås)! *det sista uttalas enligt TÄFTAB*

Här får ni smakprov. Från första testningen av objektivet alltså. :P

...kutryggad basebook. (enligt min sambos systerdotter så var alla dinosaurier basebook.. undrar månne var hon fick inspiration till det namnet? )

3 kommentarer:

 1. Jag har också en gorillapod, det är definitivt great stuff. Tyvärr använder jag den inte lika ofta som jag skulle vilja, men så är det väl med alla "leksaker". God Jul på dig, det verkar som om du skulle varit riktigt snäll i år!

  SvaraRadera
 2. Oj så mycket fint du fick! Visst har du en fin sambo! :) (med och utan julklappar) ;)
  Ha det fortsatt mysigt och hälsa med dig!

  SvaraRadera
 3. ja visst är han bra också utan julklappar! <3

  ja, Jill. Jag vet att du har en gorillapod du också. ;) Få se om jag får bra användning av den - men gissar det blir som för dig.

  God Jul på er sötisar! :)

  SvaraRadera