borta bra men hemma bäst

Gudars. Jag visste att hemresan skulle vara tung, men SÅ tung som den var trodde jag inte. Igår landade vi runt 8-tiden på morgonen i Helsingfors och fick vänta tills 17.30 på att gå ombord på ålandsfärjan. Om det var tungt att vimsa på i New York efter att ha bort 2 nätters sömn så var det ingenting emot att vimsa på i Helsingfors när man har bort 3 nätters sömn.
Jag lovar att det tog inte mer än 10 minuter från att jag kom in i hytten tills att jag somnat (och då hade jag sovit 40 minuter vid terminalen före).
Jag sov sen idag också, efter att ha varit vaken mellan 3 och 7 imorse (färjan anlände till mariehamn 04.30). Jag sov till kl. 14 och vaknade med en trevlig huvudvärk, som flyttat in i min skalle dagen före.

Nu ska jag ladda alla foton till datorn. Mannen hade över 1000 foton - få se vad mitt saldo slutar på. Ska berätta mer om resan sen.

Imorgon börjar verkligheten igen. DET ska bli skönt.


(men jag hann vara lite social i huvudstaden iaf, så dagen var inte helt bortkastad. Jag träffade Emil (skickar kram) och så fick jag träffa Peppe en liten stund. Trevligt! )

2 kommentarer:

  1. Välkomna hem jo! Ser fram emot lite (mycket) bilder! :D

    SvaraRadera