San Francisco //dag 1

Hej!

Oj, vi ökar på tidsskillnaden successivt nu. Det går gaanska bra. Igår gick vi och la oss klockan nio och vaknade kl 6. Det är ju nästan normalt.
Det blev en sightseeing tour till Golden Gate idag. Sen var vi och kikade i en ubåt och åt lunch på ett supercoolt ställe som var inrett som en djungel med gorillor och elefanter som vrålade och rörde sig med jämna mellanrum. klockan är mitt på eftermiddagen här nu och vi är på hotellet och vilar upp oss lite emellan. Vi bor mitt i shoppinggatan på ett fint hotell. HM är granne till höger och sen på andra sidan gatan finns ett stort Shoe warehouse. å-åoo!

På tal om hotellet. Den listiga och snikna fröken i receptionen frågade när vi skulle checka in om vi ville uppgradera oss till ett bättre rum. Nej sade vi, men gick sen med på att se på båda rummen. Lätt att säga att man ville bo i den skrubb vi bokat efter det. Not. Vi uppgraderade förstås. Inget vi ångrar. Hehe.
Klockan 6 varje kväll så bjuder hotellet på vin i lobbyn. Så väldigt sofistikerat och fint. Ikväll ska vi tvätta öronen och gå ner och mingla.

Hur är det där på andra sidan världen då? har ni snö ännu? Här i SF så är det skön septembertemperatur på eftermiddagen, men nätterna och förmiddagarna är kalla. Jag saknade min vinterjacka idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar