BODYcombat 43 aka rumpdödaren

Hej alla träningsfreaks och andra gullungar!

Igår var jag och min taekwondo- och bodycombat-mate Jane modiga och tog oss över till Sverige med eckerö linjen. Det gick hur smidigt som helst, trots lite is emellanåt.
Nå, jag skippar försnacket och går direkt på combaten. Det var grymma Pernilla Blomqvist som höll i det igår och det var ju roligt. Hon hade oss att öva lite på en take down vi kommer att simulera i programmet så vi fick ha lite kontakträning i början.. skönt! :)
Det var tungt igår. Verkligen. Jag vet inte om det är en favorit-release ännu, måste nog nöta programmet lite innan jag kan ta ställning till det, men jag kan säga att den take down vi gör i låt sex kommer att kännas i rumpan. Jag fick träningsvärk redan igår!
Ett annat plus är att de har en rolig svärdkata som man gör till sjörövarmusik! Pirates of the carribbean-vibbar och jag blev helt till mig och kände hur jag var på the black pearl och sloddes mot pirater. Haha! Det gäller att ha fantasi förstår ni. *blink*
Les Mills säger att de har tagit bort "the recovery tracks" i den här relasen så att man ska få ÄNNU mera flås och ja.. första reaktionen är väl "var någonsin har de haft en enda recovery track i bc??".
Andra noteringar är att låt tre verkligen ger mjölksyra i armarna. Jag dog där nästan.

Det blir nog en bra release den här gången också har jag på känn!
Unleash!

ps. Det blev lite shopping igår också förstås... men mer om det sen.

4 kommentarer:

 1. Pirates biten är verkligen rolig! Den tar fram svetten vill jag lova!

  SvaraRadera
 2. Svärdkatan är grym och låten ger mig fasiken rysningar. Lyssnade på den på spotify idag på jobbet och ville nästan ställa mig och svinga låtsassvärdet framför kollegorna :-)

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Eftersom din blogg var den första som kom upp när jag letade efter tracklisten till nya combatreleasen så har jag ägnat en stund åt att läsa!

  Jättebra blogg! Fina bilder och massor av combatprat, det gillas! Ska iväg på BC43 nu, det ska bli grymt skoj! Lyssnat in mig på Black Pearl och kan knappt vänta!

  Och förresten, Pernilla är helt grym. Har haft henne som instruktör i Göteborg, otroligt kul!

  Ha det fint!
  /Jonna

  SvaraRadera
 4. Svärdkatan, eller sjörövarkatan som jag kallar den är helt dunderbra! Jag håller med att den ger gåshud, varje gång! :)
  Jag skulle inte våga lyssna på låten på jobbet.. det är helt klart för riskfyllt! ;)

  Tack Jonna för de fina orden! Mera bc-inlägg ska det bli! Och Pernilla ja... hennes roundhouse kick skulle jag kunna döda för. Att man kan sparka så högt och så fint.. suck!
  Jag gick min bodycombat-skolning med Pernilla i Göteborg ifjol faktiskt.. sådär på tal om. :)

  SvaraRadera