Jimmy Choo

Snart är det dags för Jimmy Choo for HM och jag är så exalterad. Jag hoppas hoppas att jag ska komma åt nåt via hm.com. Så galen är jag inte så jag åker till Stockholm eller Åbo och köar. Men nog tillräckligt för att sitta vid tolvslaget och trycka på F5. hehe. Hursomhelst så siktar jag på domhär bland annat.. de liknar faktiskt ett par o-HM Choos. Bara en aningen billigare.

Jimmy Choos på net-a-porter.com:



580 € endast...



och så har vi Jimmy Choo for HM:

för 89,95 €.

5 kommentarer:

  1. Någon psykolog borde göra en doktorsavhandling om kvinnor och skor. Vad är det egentligen med skor som får kvinnor att tända? Jag är uppriktigt nyfiken. Varför just skor?

    Ok, kvinnor tänder på en massa andra kläder och acessoarer oxo, men det verkar vara något speciellt med skor.

    SvaraRadera
  2. hmm.. vet inte riktigt varför men det kan ha nåt att göra med att skor är så viktigt för en hel outfit. Har man snygga kläder och fula skor sänker det hela outfiten.. men har man relativt tråkiga kläder men skithäftiga skor så lyfts hela outfiten. You know what I'm saying?

    SvaraRadera
  3. Jo, I see your point, men jag har ändå en känsla av att det inte är hela sanningen, att there is something more to it.

    SvaraRadera
  4. haha, du har kanske rätt. Men jag vet inte vad det är. De är bara så fina! :D Kanske vi har nån del av hjärnan som jobbar extra på sko-frågan?

    SvaraRadera
  5. Ja visst är dom fina, dom du har på bilden. Men kan man gå i dom? :)

    Ni har definitivt någon del av hjärnan som jobbar extra mycket med skofrågan, och inget fel med det :)

    SvaraRadera