Vi**u-Patte 27 år!Go' kväll mitt sällskap! :)
Kom just hem från NORRA Vallgrund (Nu är jag säker! ;)
Det var fest på Vallan iaf! :) Patte fyllde år och jag var dit på en visit. Kunde inte vara så längde dock eftersom undertecknad ska jobba imorgon.
Jag har iallafall lärt killarna i skären att man som karl inte ska va alltför ärlig... och hmm, hur smart det är då vet jag inte..jag försökte ju bara vara hjälpsam ur deras synvinkel juh! *ser oskyldig ut*


..jag i äkta Gisele-pose..
paljett-topp: Vero Moda
Skinnjacka:Lindex ,Leggings: Indiska, kofta: H&M, Skarf: gåva, stövlar: pieces, öl: karjala, handväska: H&M

Fniss. Kom på en sak. När jag var typ .. ca. 18 år, så övernattade jag ofta hos en kompis. Hon hade en storebror som var häftig sådär som andras storabröder är. I allafall, en kväll kom denna bror hem ganska full. Han var på utmärkt humör och berättade en massa saker. Somliga saker flera gånger. Han upprepade en sak med några minuters mellanrum. På samma gång upprepade han : "ursäkta nu om jag upprepar mig, men när man är full upprepar man saker". Detta bevisade han ju såklart väldigt tydligt den kvällen. Varje gång jag pratar med en full typ som berättar samma sak åt mig för 50-elfte gången så tänker jag på min kompis storebror.
Ikväll tänkte jag på min kompis storebror. Och ja, saken har med en bacardi-flaska att göra. ;)

jag och födelsedagsbarnet!

Michaela var stylish som vanligt! :)

4 kommentarer:

 1. Vet du va!!!??!!!!! På bilden som är högst upp är du helt sjukt lik min mamma när hon var ung. Lite liknar du en av mina syrror oxo, men speciellt morsan!!! Verkligen! :)

  Gälit!! :)

  SvaraRadera
 2. :) Sidu bara! Kanske det får dig att känna dig som hemma här på min blogg då? ;) ..morsan din måste nog vara nåt speciellt.. hehe!

  SvaraRadera
 3. Dina stövlar ser snygga ut, kan vi få en helbild på dom, tack! :)

  SvaraRadera
 4. Johnny. Jag vet att det är du! ;) Vi ska se vad vi kan hitta på.. men förvänta dig inga klackar. :9

  SvaraRadera