Flitiga Lisa ger kort rapport över helgens bravader


Idag har jag jobbat på min duktig-stämpel så det har riktigt yrt om det. Jag är så förbannat nöjd!
Hela alltihop började med att jag städade min lägenhet.. dammsugade och torkade golv tills jag var helt svettig. Tvättade kläder och plockade upp en massa saker också.. sen har jag tillbringat flera timmar med mitt slutarbete och så har jag varit på gym och efter det på taekwondo-träning! Ojoj. Tänk om jag ändå vore såhär effektiv varje dag. Hmm. Det går ju alltid att försöka.


En bra helg annars. Privat fest på Doo-Bop på fredag. Old dogs reunion/Basistens 30-års fest! Metallica, sepultura och Carcass bjöds det på. Undertecknad headbangade så att hon har halvt nackspärr (suck.. ålderstecken?). Otroligt roligt hade vi iallafall. De gamla hundarna var väldigt förfriskade, som riktiga rockare är givetvis. :)Janis Joplin stod på lördagens program. Helgens reunion nummer två då. Oravais teater bjöd sommarens aktörer på föreställning. Bra föreställning. Verkligen. Vitsi vilken röst Susanne Jonsson hade. Helt otroligt att nån får ur sig såntdär ljud. Jag blir så fruktansvärd avundsjuk på dylika typer. Hmpf.

Efter teatern styrdes det mot o'Malleys. Fullt ös medvetslös gällde som vanligt när det kommer till sommarteater-gänget. Jag smög efter några timmar hem, när de andra minst anade det. (Manövern även kallad "att göra en Greve*.").
Hmm.. helt klart en väldigt opersonlig rapport om helgen. Men så går det. Klockan är ju Jennybordevaraisängförlängesen faktist!*greven = Greve af Nars

2 kommentarer:

  1. Jag kom hem 07:30 på mornen!

    SvaraRadera
  2. haha! okej. Det var det jag gissade! :P

    SvaraRadera