Back to normal!

Nu börjar vardagsrutinerna vara på plats. Verkligen. Höstens första officiella träning gick av stapeln idag. Både i Nykarleby och Vasa. Futoukai erövrar nya områden! Hoppas Nyykaabi-borna är nöjda efter kvällen första träning. Jag är iaf nöjd med min! :) Jag måste passa på nu för om några veckor drar Futoukais årliga grundkurs igång och då blir det mer mental taekwondo-träning för min del... väldigt nyttigt och spännande det med. Jag hoppas vi får en ivrig samling nybörjare i år.

Jag har även hunnit med en länk idag. 6 km. Jag tänker vara stenhård med min löpning nu.. det krävs för annars skjuter jag bara upp allt och hittar på annat istället. 2 ggr efter tjejmilen har jag kommit mig ut. Nu gäller det bara att vara stark och kasta ut latmasken strax hon kommer på besök.

Nu ska jag sluta sitta här och slösa dyrbar sömntid. Efter lite kvällsmat (+strechning + benmassage..jag tvivlar..) så kommer jag att somna in med ett nöjt leende på läpparna. Nati nati!

5 kommentarer:

 1. Om du inte slutar göra så där mycket reklam för taekwondo så måste jag sätta stop för dig. Utmanar dig i en duell. Vi har 3 slag på var, du får börja. Daniel representerar mig.

  SvaraRadera
 2. All right! Utmana på bara! Men om du väljer Daniel så väljer jag Chuck Norris till min representant!

  SvaraRadera
 3. ...eller jag ångrar mig. Jag representerar mig själv. Daniel är ju så snääälll så han skulle aldrig slå mig! :P

  SvaraRadera
 4. Btw... Daniel sprang hem gråtande ikväll.

  SvaraRadera
 5. Tror jag inte ett dugg på!!!!!!

  SvaraRadera