Så var den marknaden förbi då...

NU har jag färdigt marknat. Fyndade faktiskt oxå.. igår köpte jag en handväska för 1 € och idag hittade jag ett läderbälte för 2 €. Bild lägger jag in senare.. jag sitter nämligen nu i Hirvlax i en skön svart lädersoffa och surfar på syrrans laptop och tar det lugnt..

Himla mycket folk i år igen på marknaden. Allt var sig likt. :) Dyrt porlsin, mycket skräp och sen en hel del fina saker. Folk på fint humör och sen nån svensk som säljde allt för "fem euyvrrå". Han försökte lära sig hur man uttalar EURO på riktigt, men det gick inte så bra.. :P Eller så var det bara ett affärsknep. Alla ville vara med och rätta honom när han sa fel. Ungefär lika irriterande som om någon skulle ha stått och skrivit särskrivningar på en tavla eller nåt.

Igår fick jag också en kväll med flickorna.. oj vilka samtalsämnen! Haha.. skiljde sig ibland inte mycket från det vi brukar diskutera på kaffepauserna på jobbet. Mera än så säger jag inte om det... Roligt är det iallafall att få träffa sina älsklingar! Tack för att ni finns tjejer!

Nu ska jag stiga upp ur soffan. Jag ska före kvällens kräftskiva hinna hälsa på mommo, sova eftermiddagsviiilon och ännu därtill göra mig fin. Hmm.. få se om jag hinner.

1 kommentar:

  1. "Ungefär lika irriterande som om någon skulle ha stått och skrivit särskrivningar på en tavla eller nåt." - Sa hon som ägnade ett helt blogginlägg åt särskrivningar i fredags ;)

    SvaraRadera