Klädd i svart..Gårdagens outfit. Svart. Sorg!! :P
Stockholms-shoppingen slutade i tragedi... verkligen. Jag inhandlade mina acne-jeans som planerat. Uj va fiiiina de var! Helt supercoola. Hmm.. vad jag inte planerat var att jag skulle BLI av med dem innan dagen var slut!! F*n f*n f*n!!!!
Jag och Sandra hade gladeligen slutat vår runda på stan för att hämta våra saker på hotellet och ta oss till Viking-terminalen. DÅ märker jag att jag inte har min fina svarta acne-påse i handen. En stor våg av panik sköljde över mig och jag hoppades innerligt på att jag bara sett fel... påsen var nog där... men näää... *gråter* Jag sprang sen som en skållad hustomte runt till de affärer jag senast besökt och frågade av personalen ifall de sett nåt. Ringde också dagen efter till flera affärer och frågade om de sett nåt. nej. Inget, Endast en hög med medlidande fick jag... hm. Alltid nåt.
Jag vet fortfarande inte vad som hänt. Antagligen har någon varit jävligt snabb på att plocka åt sig min påse ifall jag lämnat ifrån mig den eller så har någon "hittat" den i en provhytt och känt att denhär påsen.. den är min! :P
Men jag var SÅ förtvivlad. Kramp i magen och kände mig helt hopplös... kul att betala den VISA-räkningen sen.. säger jag bara. Faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Åååå, stackare! Du har mitt medlidande. Ifall det känns bättre så kan jag berätta att du inte är ensam. Just det där hände mig en gång oxå. Många år sen men det irriterar mig fortfarande.

    SvaraRadera
  2. hmm.. men de e så typiskt att just DEN påsen försvann. Stöld är vad jag tror det är.

    SvaraRadera