Jepo-mörkri

Ja, nu sitter jag här omsluten av Jeppo-mörkret, mätt och belåten efter att ha ätit panerade korvbiffar och potatis, sallad, pastasallad, lingonsylt och rödbetor och melon därtill. ALLT intogs som vanligt på ca 3,8 minuter. *spricker nästan*
Tanke kring panerade korvbiffar: "Först består korven av nästan bara mjöl och sen ska den ännu ha mjöl på utsidan...hmm.. tårta på tårta kanske?"


Om ca 55 minuter ska jag visa upp en första version av mitt slutarbete.. hoppas "gubbarna" är nöjda med nåt jag har gjort iaf... :P Hursomhelst känns det bra att se att det kanske finns nåt slut på denhär plågan... :)

3 kommentarer:

  1. Lycka till! Det går säkert fint. :)

    SvaraRadera
  2. Tack! :) jaa, det gick nog riktigt bra. Vitsi va det kan kännas skönt när man börjar ha det under kontroll! *pustar ut och känner sig lättare än molnen och blir på riktigt öl-humör :)*

    SvaraRadera
  3. Hej, vi är ett par personer som sitter och skriver revy när vi plötsligt hittade din blogg här på internet när vi sökte på "mörker Jeppo". Ju mörkare det är, desto större chans är det att det blir ljusare!Hälsningar från Jeppo-UF.

    SvaraRadera