en liten solstråle...

Jag satt just och tyckte riktigt synd om mig själv.. egentligen har jag gjort det hela da'n, men just tilltog det riktigt. Funderar att det är teater-krapula. Vi skämtade om det när vi höll på som värst i juli.. "Man kommer ju att gå in i nåt chock-tillstånd sen när dehär är slut.. Vad ska man göra på kvällarna när man inte har teater? " Så kändes det idag. Första fredagskvällen som har varit ledig på en månad åtminstone. Hmm. Lägg då till att ens karl inte har tid med en.. man helst av allt skulle vilja ha sina 8 älsklingsflickor på en helkväll på stan och inte en enda finns att ta till. Det här underbara vädret till då ...

Då dimper det ner ett sms i inkorgen:

"Åke kommer hem tidigare än vanligt hem och finner sin fru naken med stans stjärnadvokat. Åke spärrar upp ögonen och skriker: Är du inte klok, Lisa? Vet du vad han tar i timmen? En liten vits att skratta åt i de dåliga vädret"

Tänk vad glad man kan bli! :) För då påminns jag om vad som är allra bäst med teater.. man får nya vänner att fara på öl med en regnig fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar